Munkaerő közvetítés
kreatívan.
Stabilitás, biztonság és
megbízhatóság, mint a cédrusfa
erős törzse.
Sokszínűség és széleskörű
szakmai tudás, melyet
a fa lombkoronája is
szimbolizál.
A cédrus testesíti meg mindazt a közvetítő
szerepet, amit mi is hivatottak vagyunk
betölteni: összekötő kapocs ég és föld
között, összekötő kapocs
a munkaadó és a
munkavállaló között.
Munkaerő közvetítés
kreatívan.
Munkaerő közvetítés

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk keretén belül megbízónk igényeit teljes körűen felmérve, a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni a keresett pozíció elvárásainak leginkább megfelelő munkavállalót.
A toborzás-kiválasztás hosszadalmas és fáradalmas folyamatát levesszünk partnerünk válláról, így már egy előzetesen megszűrt csoportból tudjak kiválasztani leendő munkatársát.

A munkaerő-közvetítés két alapvető folyamata a toborzás és a kiválasztás.
A konkrét folyamatok megkezdése előtt kollégáink felmérik megbízónk vállalatát, az adott pozíciót, valamint a leendő munkavállaló munkakörnyezetét annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjunk a megfogalmazott elvárásokról. Az így elkészült vállalati és munkaprofil valamennyi munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk kapcsán kulcskérdés, hiszen ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a sikeres jelölt prezentációt. Az elkészült profil alapján széles körű módszertannal igyekszünk az elvárt számú jelöltet biztosítani, akiket mi előszűrünk és csakis a legkiválóbb jelölteket adjuk tovább ezzel is időt és energiát igyekszünk megtakarítani partnereink számára.

A tevékenység számunkra nem csak ezen folyamatokat jelenti, igyekszünk partnereinknek az utódlástervezésben, az utógondozásban és a karriertervezésben is segítséget nyújtani.

Fejvadászat

Ezen tevékenység a munkaerő-közvetítés egy igen speciális fajtája.
Ezt a keresési módszert elsősorban felső- és középvezetők vagy speciális szaktudást és kiemelt felelősséget igénylő munkakörök betöltéséhez érdemes
igénybe venni. Lényege, hogy nagyon pontos célzással és szűrési feltételekkel keresünk olyan jelölteket, akikről a környezetük sem tudja, hogy váltanának,
illetve ez csak a fejvadász ajánlata nyomán fogalmazódik meg bennük.

Cégünk sok éves tapasztalattal és kitűnő diplomáciai érzékkel rendelkezik ezen a területen, melynek keretén belül a megbízóval egyeztetve összeállítjuk azon iparágak listáját, ahol tapasztalt, megfelelő szakmai hátterű jelöltek dolgozhatnak. Összetett keresést indítunk több csatornán, kapcsolati listák és hálózatok segítségével. Felkutatjuk a megfelelő jelölt elérhetőségét, felkeressük és
tájékoztatjuk az új pozíció paramétereiről illetve ellenőrizzük, hogy valóban megfelelőek lehetnek-e az adott pozíció betöltésére.
Az általunk bemutatott munkavállalókról teljes felelősséggel állítjuk, hogy
megfelelő munkatársak az adott pozícióra.