Munkaerő közvetítés
kreatívan.
Stabilitás, biztonság és
megbízhatóság, mint a cédrusfa
erős törzse.
Sokszínűség és széleskörű
szakmai tudás, melyet
a fa lombkoronája is
szimbolizál.
A cédrus testesíti meg mindazt a közvetítő
szerepet, amit mi is hivatottak vagyunk
betölteni: összekötő kapocs ég és föld
között, összekötő kapocs
a munkaadó és a
munkavállaló között.
Munkaerő közvetítés
kreatívan.
Bemutatkozás

Cégünk a Cedarwood Consulting 2018-as születésű, fő profilja a munkaerő közvetítés, melynek területén azonban mégis igen nagy tapasztalattal rendelkezünk. A tevékenység maga valahogy mindig szembe jött Velünk, így aztán úgy gondoltuk, most itt az ideje, hogy ezt komolyan vegyük, és csakis ezzel foglalkozzunk.

A névválasztásnál fontos volt számunkra, hogy megjelenjen értékrendünk és hitvallásunk, melyet leginkább az arculatunkban is megjelenő cédrusfa testesíti meg, ezért is választottuk fő motívumként ezt a nemes és igen értékes fát.

A cédrusfa erős és robosztus gyökere és törzse jelenti számunkra mindazt a stabilitást, biztonságot és megbízhatóságot melyet garantálni szeretnénk minden munkaadónak és munkakeresőnek, aki megtisztel minket bizalmával. A diszkréció, a pontosság és a kiszámíthatóság nagyon fontos alap érték, melyet munkánkban mindig szem előtt tartunk. A növény széles lomkoronája és sok-sok apró levele sugallja mindazt a sokszínűséget és széleskörű szakmai tudást, mellyel igyekszünk megbízóink számára a legjobb jelöltet a legnagyobb alapossággal megtalálni, ugyanígy természetesen munkakereső jelöltjeink számára a legmegfelelőbb munkahelyet megtalálni az igen széles választék közül.

A fa összekötő kapocs ég és föld között: gyökerei mélyen eredeznek ágaival pedig és az ég felé, a magasba törekszik. Ilyen megbízható kapcsolódásra törekszünk mi is a potenciális munkaadók és jövőbeni munkavállalók között: fontos, hogy jól értsék egymást és megtalálják azon közös értékeket, melynek mentén mindkét fél számára kedvező együttműködés jöhet létre. Ez a jelkép jelenti számunkra még mindazt a közvetítő szerepet is, amit mi vagyunk hivatottak betölteni.

Portfóliónkban a munkaerő-közvetítés mellett többek között megtalálható a fejvadászat, valamint a teljes körű HR tanácsadás. Célunk, hogy partnereink egyedi igényeinek megfelelően, piacvezető, komplex megoldásokat kínáljunk és partnereinket mentesítsük a HR feladatok alól. Fontos, hogy partnereinkkel közösen értéket teremtsünk. Egyik nagy előnyünknek azt tartjuk, hogy mikro cégként tevékenykedünk. Még megvan a lehetőségünk arra, hogy csakis ügyfeleink valós igényeire koncentráljunk, teljesen beleássuk magunkat cégük működésébe és teljes odafigyeléssel maximálisan személyre szabjuk az adott kereséseket.

A cédrusfa már nagyon régi írásokban is életkora, impozáns formája és páratlanul elegáns koronaszerkezete miatt a nemesség, méltóság és hatalom, a boldogság, szépség és erő jelképe, a fák királya. Ennek megfelelően igyekszünk mi magunk HR tevékenységünkben ezen értékeknek megfelelni és méltán rászolgálni a jelkép üzenetére.